Loyaliteit


Vanaf het nieuwe seizoen weet je je met je seizoenkaart niet alleen verzekerd van je vaste plaats bij de thuiswedstrijden van N.E.C., ook kun je er bij diverse partners van onze club een heel seizoen lang* een mooie korting mee opstrijken! Je kunt je kaart dus gedurende het seizoen terugverdienen door te besparen op uitgiften bij onderstaande partners!


Ben jij fan van de Thermen? Als seizoenkaarthouder profiteer je dan een seizoen lang van 25% korting op dag- en avondentree op de thermen van de Sanadome!


Seizoenkaarthouders van N.E.C. zijn volgend seizoen tevens een jaar lang VIP-Card houders bij New York Pizza. Met deze VIP-card heb je een jaar lang recht op 20% korting op alle pizza’s van New York Pizza!


Een heel jaar lang 5% korting op alle boodschappen die je online doet via https://www.coop.nl/boodschappen , daar heb je als seizoenkaarthouder van N.E.C. volgend jaar recht op! De gemiddelde Nederlander besteedt ongeveer € 320,- per maand aan boodschappen. Een snelle rekensom leert dat je in een heel jaar, op basis van deze berekening, € 192,- kunt terugverdienen op jouw boodschappen!

*Het nieuwe seizoen loopt van 1 juli 2021 tot en met 30 juni 2022.

Copyright © 2021 N.E.C. NIJMEGEN. Alle rechten voorbehouden.