Verlengen


Om een seizoenkaart te verlengen, klik je op onderstaande knop om in te loggen op www.nec-nijmegen.nl/kaarten.

Klik dan op ‘mijn account’. Log dan in met je N.E.C. account. Heb je nog geen N.E.C. account aangemaakt kijk dan op https://www.nec-nijmegen.nl/meer-n.e.c./mijn-n.e.c.-account.htm om een N.E.C. account aan te maken.


Check uw gegevens, indien er wijzigingen zijn kies dan ‘wijzig’ om gegevens aan te passen. Kies hierna ‘SeizoenClubCard’ en vink de seizoenkaart(en) aan die je wilt verlengen.


Klik hierna op ‘verleng’


Kies de groene knop ‘verder’


Check de prijs, indien deze niet klopt aanpassen in de juiste prijs. Kies dan ‘ga naar betalen’


Kies de ‘betaalmethode’ en kies ‘bevestig’. En betaal je seizoenkaart. Bij betaling met credit card komt €2,50 administratiekosten. Binnen afzienbare tijd krijg je een bevestigingsmail toegestuurd van de verlenging van je seizoenkaart(en).

LET OP! De seizoenkaart van het seizoen 2018-2019 wordt na je bestelling automatisch geactiveerd voor het seizoen 2019-2020, gooi je seizoenkaart dus niet weg!

Wil je je seizoenkaart liever contant / pin of in 3 termijnen betalen, dat kan iedere werkdag tussen 10.00-17.00 uur bij de receptie van het Goffertstadion.

Bij de keuze 3 termijnen zal de eerste termijn direct betaald dienen te worden, de 2e en 3e termijn zullen aan het eind van de daarop volgende maanden worden afgeschreven. Hiervoor wordt een toeslag van € 15,- berekend

Copyright © 2019 N.E.C. NIJMEGEN. Alle rechten voorbehouden.