Verlengen


Om een seizoenkaart te verlengen, klik je op onderstaande knop om in te loggen op www.nec-nijmegen.nl/kaarten.

Verlengen

Log dan in met je N.E.C. account. Heb je nog geen N.E.C. account aangemaakt klik dan hier om een N.E.C. account aan te maken.


Nadat je bent ingelogd beweeg je de muis richting jouw naam, rechtsboven in het scherm. Er verschijnt dan een pop-up. Je klikt op ‘SeizoenClubCard’.


Je vinkt links het vakje aan van de seizoenkaart(en) die je wilt verlengen. Klik vervolgens op ‘Start verlenging’.


Je ziet nu de door jou geselecteerde seizoenkaart. Kies ‘Ja, ik wil nu verlengen’ en klik op ‘Verder’.


Voer bij de kortingscode de door jou gekozen seizoenkaart in: goud, zilver of brons. Klik daarna op ‘Activeer’.


Jouw seizoenkaartprijs is nu vastgezet. Klik op ‘Ga naar betalen’.


Kies de ‘Betaalmethode’ en klik op ‘Bevestig’ en betaal je seizoenkaart. Bij betaling met credit card komt €2,50 administratiekosten.


Binnen afzienbare tijd krijg je een bevestigingsmail toegestuurd van de verlenging van je seizoenkaart(en). De fysieke kaarten ontvang je uiterlijk één week voorafgaand aan de eerste speelronde.

LET OP! Vanaf dit seizoen ontvangt elke seizoenkaarthouder een nieuwe seizoenkaart. Gooi de oude echter niet zomaar weg! Het is mogelijk dat jouw betaalkaart aan die seizoenkaart is gekoppeld, deze moet je eerst overzetten naar de nieuwe seizoenkaart voordat je de oude kaart weggooit.

Wil je je seizoenkaart liever contant / pin of in 3 termijnen betalen, dat kan elke werkdag tussen 10.00-17.00 uur bij de receptie van het Goffertstadion.

Bij de keuze 3 termijnen zal de eerste termijn direct betaald dienen te worden, de 2e en 3e termijn zullen aan het eind van de daarop volgende maanden worden afgeschreven.

Copyright © 2021 N.E.C. NIJMEGEN. Alle rechten voorbehouden.