Overdragen


Om een seizoenkaart over te dragen, klik je op onderstaande knop om in te loggen op www.nec-nijmegen.nl/kaarten.

Klik dan op ‘mijn account’. Log dan in met je N.E.C. account. Heb je nog geen N.E.C. account aangemaakt kijk dan op https://www.nec-nijmegen.nl/meer-n.e.c./mijn-n.e.c.-account.htm om een N.E.C. account aan te maken.

Inschrijven

Check uw gegevens, indien er wijzigingen zijn in uw gegevens kies dan ‘wijzig’ om gegevens aan te passen. Kies hierna ‘SeizoenClubCard’ en vink de seizoenkaart(en) aan die je wilt overdragen.


Klik hierna op ‘verleng’


Kies de groene knop ‘verder’


Check de prijs, indien deze niet klopt aanpassen in de juiste prijs. Kies dan ‘ken eigenaars toe’


Kies ‘geef aan een andere klant’


  • Heeft de persoon aan wie de seizoenkaart wordt over gedragen al een account (is deze al bij N.E.C. bekend) vul bovenin het klantnummer (relatienummer), postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) kies ‘persoon kiezen’
  • Is de persoon nieuw, heeft hij / zij nog geen account vul dan de gegevens in van de supporter voor wie je besteld. Kies dan ‘maak account aan’

Kies dan ‘voltooi bestelling’


Kies de ‘betaalmethode’ en kies ‘bevestig’. En betaal je seizoenkaart. Bij betaling met creditcard komt €2,50 administratiekosten. Binnen afzienbare tijd krijg je een bevestigingsmail toegestuurd van de verlenging van je seizoenkaart(en).

LET OP! De seizoenkaart van het seizoen 2019-2020 wordt na je bestelling automatisch geannuleerd, de nieuwe seizoenkaart voor het seizoen 2020-2021 wordt toegestuurd.

Wil je je seizoenkaart liever contant / pin of in 3 termijnen betalen, dat kan iedere werkdag tussen 10.00-17.00 uur bij de receptie van het Goffertstadion.

Bij de keuze 3 termijnen zal de eerste termijn direct betaald dienen te worden, de 2e en 3e termijn zullen aan het eind van de daarop volgende maanden worden afgeschreven.


Copyright © 2021 N.E.C. NIJMEGEN. Alle rechten voorbehouden.