Verplaatsen


Om een seizoenkaart te verplaatsen naar een ander vak / andere stoel, klik je op onderstaande knop om in te loggen op www.nec-nijmegen.nl/kaarten.

Log dan in met je N.E.C. account. Heb je nog geen N.E.C. account aangemaakt klik dan op https://www.nec-nijmegen.nl/meer-n.e.c./mijn-n.e.c.-account.htm om een N.E.C. om een account aan te maken.

Inschrijven

Klik dan op ‘seizoenclubkaart’


Klik op ‘bestel’ bij SCC 20-21


Kies het vak waar je een seizoenkaart wenst te kopen.


Kies de stoel die je wenst, kies je juiste prijs categorie en kies ‘bestel’


Kies vervolgens ‘ga naar betalen’


Je wordt dan doorgelinkt naar:


Log dan in met je N.E.C. account. Heb je nog geen N.E.C. account aangemaakt kijk dan op https://www.nec-nijmegen.nl/meer-n.e.c./mijn-n.e.c.-account.htm om een N.E.C. account aan te maken.

Kies de juiste prijscategorie en kies ‘ga naar betalen’


Kies de ‘betaalmethode’ en kies ‘bevestig’. En betaal je seizoenkaart. Bij betaling met credit card komt €2,50 administratiekosten. Binnen afzienbare tijd krijg je een bevestigingsmail toegestuurd van de verlenging van je seizoenkaart(en).

LET OP! De seizoenkaart van het seizoen 2019-2020 wordt na je bestelling automatisch geannuleerd, de nieuwe seizoenkaart voor het seizoen 2020-2021 wordt toegestuurd.

Wil je je seizoenkaart liever contant / pin of in 3 termijnen betalen, dat kan iedere werkdag tussen 10.00-17.00 uur bij de receptie van het Goffertstadion.

Bij de keuze 3 termijnen zal de eerste termijn direct betaald dienen te worden, de 2e en 3e termijn zullen aan het eind van de daarop volgende maanden worden afgeschreven.


We vragen je hierna nog je oude plaats vrij te geven:

Klik in je profiel op ‘mijn account’ en hierna op ‘SeizoenClubCard’


Vink de regel van je seizoenkaart ‘aan’ en klik op ‘verleng’


Kies daarna ‘Nee, geef mijn stoelen vrij’ en kies ‘verder’


De plaat(sen) van het seizoen 2019-2020 zijn nu vrijgegeven in het systeem.

Copyright © 2021 N.E.C. NIJMEGEN. Alle rechten voorbehouden.